Auteursrecht & Copyright

  • Op alle teksten, illustraties en afbeeldingen van deze site ligt een auteursrecht. Dat betekent dat deze niet zomaar overgenomen mogen worden op een andere site of website.
  • Het is toegestaan om een deel van de tekst te kopiëren mits deze niet langer dan 1 zin is en de tekst als “quote” wordt gebruikt, waarbij duidelijk een link naar het betreffende artikel op Sinterklaas Maastricht vermeld is. Je plaatst de tekst daarbij dus als ‘citaat’. De link is een deeplink en “do-follow”.
  • Wil je een van onze foto’s of andere media van deze website of andere social media van Sinterklaas Maastricht gebruiken op jouw website, informatieve blog, Facebook of een andere vorm van media? Stuur me eventjes een mailtje en vertel om welke foto het gaat. Je mag een foto pas publiceren op je blog of andere media na ons akkoord. Dit is altijd op voorwaarde dat hierbij een (deep)link wordt geplaatst naar het betreffende artikel en mijn naam erbij genoemd wordt. De foto mag niet bewerkt of uitgesneden worden, noch voor andere doeleinden gebruikt worden.
  • Het is in geen geval toegestaan om (delen van) deze website of andere media informatie van Sinterklaas Maastricht te kopiëren of over te nemen.